Ledigt jobb för sjuksköterska i Örebro

Som sjuksköterska på denna verksamhet kommer du att bli en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till patienter. Du kan förvänta dig ett stimulerande och utvecklande uppdrag med varierande tempo och arbetsuppgifter.

I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på ett vård och omsorgs boende. Arbetet sker i team där målet är att ge varje individ en trygg och säker vård samt ett gott bemötande.

Att ta arbete som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Att arbeta som sjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Varför sjuksköterskejobb i Örebro?

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æjcpha Nodbrl Cvfeaæm Peah
Tidsperiod
49-50
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hukvxdqåshj h ghfcb Nwherksucny
Region/kommun
Örebro/Åimhcd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka