Sjuksköterska sökes till jobb i Örebro

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter?

Detta uppdrag omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom rehabiliteringsverksamhet, en plats för individuell rehabilitering och utredning efter exempelvis en sjukhusvistelse.

Fokus koncentreras på varje persons egen förmåga, strävan och behov att klara av den målplanering som bestämts tillsammans med vård- och omsorgspersonalen.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Sjuksköterskejobb i Örebro

Redan för hundratals år sedan fungerade Örebro som mötes- och handelsplats för resanden från alla Sveriges hörn. Som Sveriges mittpunkt är Örebro kommun den självklara mötesplatsen för många, inte minst tack vare de goda kommunikationerna. Har du möjlighet att spendera ett par timmar här, rekommenderas en promenad genom trästaden Wadköping bland små hantverksbodar eller en naturupplevelse i vackra Kilsbergen, även kallade ”Blå bergen”. Förutom Prins Daniel och familjen Fares är även vår folkkära Ernst Kirchsteiger från kommunen.

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Örebro
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åudjdg swcftp, Pdgbwjpxf
Tidsperiod
8
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iæbjn Xpct Uddbmooghq d-c gfghh Ædvafq
Region/kommun
Örebro/Örebro
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka