Bemanningsuppdrag för ögonsjuksköterska i Örnsköldsvik

Till denna ögonklinik sökes en sjuksköterska som vill stärka upp vårdteamet.

Kliniken har en egen operationssal med dagvård som gränsar till både ögonmottagning och centraloperation. Detta uppdrag avser arbete på ögonmottagningen.

Hit kommer patienter med sjukdomar i och kring ögat i behov av utredning, behandling och operation. För dig som söker ett spännande och givande arbete väntar ett team med kompetenta och trevliga kollegor. Arbetsuppgifter är sedvanliga som sjuksköterska på ögonmottagning.

Enheten söker dig, sjuksköterska med specialistutbildning inom ögon.

Att ta sjuksköterskejobb som ögonsjuksköterska via Agila

Som ögonsjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Att ta sjukskötersketjänst i Örnsköldsvik

Örnsköldsvik ligger i den norra delen av den natursköna Höga Kusten i Västernorrlands län. Här levde människor redan på järnåldern och Örnsköldsvik har varit stad sedan 1894. Den som söker äventyr och aktiv vistelse har mycket att välja på. Naturen är variationsrik med kust och klippor, inland och skog samt en stadskärna med hög trivselfaktor. I Örnsköldsvik är man väldigt stolta över sitt hockeylag MoDo. I Fjällräven Center får du lära dig allt om MoDo Hockeys historia genom 16 fotopelare, 24 montrar och 45 meter fototapet. Född och uppvuxen i kommen är ingen mindre än en av Sveriges genom tiderna bästa hockeyspelare, Peter Forsberg.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Örnsköldsvik
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åeogmæfsafnbd mivvbob Åcnuswodfvuvwpgk
Tidsperiod
21-24
Efterfrågad kompetens
Ögon (utbildad) eller Ögon (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ælbpmåupqyngm hbegnli ÅGJAMÅQHFUQD
Region/kommun
Västernorrland/Örnsköldsvik
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka