Ledigt jobb för barnsjuksköterska i Örnsköldsvik

Nu söker vi en sjuksköterska till ett utvecklande uppdrag inom barn- och ungdomsmedicin.

Barnavdelningen har åtta vårdplatser och tar emot patienter upp till 18 med varierande sjukdomstillstånd. Här finns specialistkompetens inom medicin, kirurgi, ortopedi, gynekologi, ögon, öron och neonatalvård. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på barnavdelning.

Till detta uppdrag söker vi en sjuksköterska med specialistutbildning inom barn. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som barnsjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Örnsköldsvik en spännande plats för sjuksköterskearbete

Örnsköldsvik ligger i den norra delen av den natursköna Höga Kusten i Västernorrlands län. Här levde människor redan på järnåldern och Örnsköldsvik har varit stad sedan 1894. Den som söker äventyr och aktiv vistelse har mycket att välja på. Naturen är variationsrik med kust och klippor, inland och skog samt en stadskärna med hög trivselfaktor. I Örnsköldsvik är man väldigt stolta över sitt hockeylag MoDo. I Fjällräven Center får du lära dig allt om MoDo Hockeys historia genom 16 fotopelare, 24 montrar och 45 meter fototapet. Född och uppvuxen i kommen är ingen mindre än en av Sveriges genom tiderna bästa hockeyspelare, Peter Forsberg.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Örnsköldsvik
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åqujbæcuscvsq lgpwlje, Cvia- vjp pbwhhherrsbiywjb rwpqkrsvbf
Tidsperiod
26, 28, 31-32
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad) eller Barn (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vvvnrqpmnaew d gfiah Æxjvmælxteuo
Region/kommun
Västernorrland/Örnsköldsvik
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka