Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Är du redo för en ny utmaning? Denna stroke- och rehabiliteringsavdelning söker en sjuksköterska för att stärka upp teamet. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

På avdelningen vårdas patienter med stroke och neurologiska bortfallssymtom som är under utredning samt patienter med kramper. Även övriga internmedicinska patienter förekommer.

Som sjuksköterska leder du omvårdnadsarbetet och arbetar nära med arbetsterapeuter, läkare, undersköterskor och fysioterapeuter.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på medicinskavdelning.

Sjuksköterskejobb via Agila sjuksköterska

Trivs du med att arbeta som sjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Örnsköldsvik en spännande plats för sjuksköterskejobb

Örnsköldsvik ligger i den norra delen av den natursköna Höga Kusten i Västernorrlands län. Här levde människor redan på järnåldern och Örnsköldsvik har varit stad sedan 1894. Den som söker äventyr och aktiv vistelse har mycket att välja på. Naturen är variationsrik med kust och klippor, inland och skog samt en stadskärna med hög trivselfaktor. I Örnsköldsvik är man väldigt stolta över sitt hockeylag MoDo. I Fjällräven Center får du lära dig allt om MoDo Hockeys historia genom 16 fotopelare, 24 montrar och 45 meter fototapet. Född och uppvuxen i kommen är ingen mindre än en av Sveriges genom tiderna bästa hockeyspelare, Peter Forsberg.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Örnsköldsvik
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åxgbnæjdwgdlw lpstflo, Nrtmpi- niw bervk Evl (f)
Tidsperiod
30-38
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pbixvbrwq ah ghgfd Åxnnsætbwsqi
Region/kommun
Västernorrland/Örnsköldsvik
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka