Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Örnsköldsvik

Sjuksköterska sökes till akutmedicinsk avdelning med inriktning på kardiologisk vård.

Patienterna på avdelningen behandlas för bl.a. arytmier, hjärtsvikt och andra hjärtsjukdomar. Rollen omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på medicinsk avdelning, med ansvar även för kardiologisk vård.

Du kommer ansvara för arytmi och ischemiövervakning av EKG, samtidigt som du behöver kunna tolka och åtgärda arytmier, A-HLR och CPAP-behandling. Här väntar en spännande roll med stora möjligheter till kompetensutveckling.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag via Agila?

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som sjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Att ta sjuksköterskearbete i Örnsköldsvik

Örnsköldsvik ligger i den norra delen av den natursköna Höga Kusten i Västernorrlands län. Här levde människor redan på järnåldern och Örnsköldsvik har varit stad sedan 1894. Den som söker äventyr och aktiv vistelse har mycket att välja på. Naturen är variationsrik med kust och klippor, inland och skog samt en stadskärna med hög trivselfaktor. I Örnsköldsvik är man väldigt stolta över sitt hockeylag MoDo. I Fjällräven Center får du lära dig allt om MoDo Hockeys historia genom 16 fotopelare, 24 montrar och 45 meter fototapet. Född och uppvuxen i kommen är ingen mindre än en av Sveriges genom tiderna bästa hockeyspelare, Peter Forsberg.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Örnsköldsvik
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æuwbbåcegacnn mogcymr Hmipaaq etk c
Tidsperiod
23-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad) eller Medicin (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uaywnmtvahol d Ånippæadllfy
Region/kommun
Västernorrland/Örnsköldsvik
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka