Ledigt jobb för operationssjuksköterska i Örnsköldsvik

Är du redo för ett spännande uppdrag där du får chansen att utvecklas i din yrkesroll? Då är detta uppdrag på ortopedavdelningen perfekt. De söker nu dig för att kunna stärka upp sitt team.

Här bedrivs såväl elektiv som akut kirurgi av skador på skelett, leder och muskler. Som medarbetare på denna avdelning leder du omvårdnadsarbetet, administrerar läkemedel, rondar med läkare, dokumenterar samt sedvanlig pre- och postoperativ vård.

Här kan du kan förvänta dig ett omväxlande arbete i både högt och lågt tempo.

Verksamheten söker dig som är intresserad av att jobba natt och har du tidigare erfarenhet av arbete på liknande arbetsplats är det meritererande.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Som operationssjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Örnsköldsvik?

Örnsköldsvik ligger i den norra delen av den natursköna Höga Kusten i Västernorrlands län. Här levde människor redan på järnåldern och Örnsköldsvik har varit stad sedan 1894. Den som söker äventyr och aktiv vistelse har mycket att välja på. Naturen är variationsrik med kust och klippor, inland och skog samt en stadskärna med hög trivselfaktor. I Örnsköldsvik är man väldigt stolta över sitt hockeylag MoDo. I Fjällräven Center får du lära dig allt om MoDo Hockeys historia genom 16 fotopelare, 24 montrar och 45 meter fototapet. Född och uppvuxen i kommen är ingen mindre än en av Sveriges genom tiderna bästa hockeyspelare, Peter Forsberg.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Susanne Grahn
Susanne Grahn / Konsultchef
Örnsköldsvik
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ætwogæmckkopa umqjyil Gtrsldlfecxdftdsoq
Tidsperiod
11-18
Efterfrågad kompetens
Operation (utbildad), Operation (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xqmjiwvqgjec g ibecb Åxswaæjqbmib
Region/kommun
Västernorrland/Örnsköldsvik
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka