Bemanningsarbete för akutsjuksköterska i Östergötland

Vill du arbeta på en händelserik arbetsplats med högt tempo?

Till denna akutmottagning söker vi nu en sjuksköterska.

Mottagningen tar emot patienter dygnet runt med varierande vårdbehov. Det kan t.ex. röra sig om frakturer, svåra magsmärtor, andnöd eller trauma från en olyckshändelse.

Som sjuksköterska behöver du vara snabbtänkt, självgående och tålig. Du triagerar inkommande patienter, tar prover, assisterar vid undersökningar och övriga sedvanliga arbetsuppgifter på akutmottagning.

Uppdraget kräver att du har minst tre års tidigare erfarenhet av arbete på akutmottagning inom de senaste fem åren.

Att ta jobb som akutsjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Östergötland

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kxxiat Ukqdcrqn, Ljmotbxbbna
Tidsperiod
5 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xvfwrqkfiehjfi df hafdc CWFYJQ
Region/kommun
Östergötland/Sbwcqx
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka