Ledigt jobb för akutsjuksköterska i Östergötland

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Verksamheten söker nu en till medarbetare till sin verksamhet.

Enhetens uppdrag är att omhänderta patienter där det finns tidskritiska eller allvarliga sjukdoms- och olycksfall, eller patienter där det finns misstanke därom.

Allvarligt- eller tidskritiskt tillstånd innebär att patientens liv eller hälsa är i fara utan snabb medicinsk hjälp.

Avdelningen har 20 vårdplatser fördelade på tre vårdlag där vi vårdar patienter som behöver lite mer tid än vad vi kan erbjuda på akutmottagningen.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som akutsjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Östergötland

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Moavctquniabgifba, Urlpuocbqtoe
Tidsperiod
5 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nuigs Ævæald cb ada ca Xekevåyhnr
Region/kommun
Östergötland/Hrqrxæmarl
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka