Ledigt jobb för akutsjuksköterska i Östergötland

Vill du arbeta på en händelserik arbetsplats med högt tempo?

Till denna akutmottagning söker vi nu en sjuksköterska.

Mottagningen tar emot patienter dygnet runt med varierande vårdbehov. Det kan t.ex. röra sig om frakturer, svåra magsmärtor, andnöd eller trauma från en olyckshändelse.

Som sjuksköterska behöver du vara snabbtänkt, självgående och tålig. Du triagerar inkommande patienter, tar prover, assisterar vid undersökningar och övriga sedvanliga arbetsuppgifter på akutmottagning.

Uppdraget kräver att du har minst tre års tidigare erfarenhet av arbete på akutmottagning inom de senaste fem åren.

Att ta uppdrag som akutsjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som akutsjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Östergötland en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wmfmyy Vcjwubmx, Xsoldjfbcyq
Tidsperiod
14-22
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet), Anestesi (utbildad), Anestesi (erfarenhet), Intensivvård (utbildad), Intensivvård (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kpuotepsccmtmw eh fgfag EYONDU
Region/kommun
Östergötland/Gmthmj
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka