Ledigt jobb för akutsjuksköterska i Östergötland

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Verksamheten söker nu en till medarbetare till sin verksamhet.

Enhetens uppdrag är att omhänderta patienter där det finns tidskritiska eller allvarliga sjukdoms- och olycksfall, eller patienter där det finns misstanke därom.

Allvarligt- eller tidskritiskt tillstånd innebär att patientens liv eller hälsa är i fara utan snabb medicinsk hjälp.

Avdelningen har 20 vårdplatser fördelade på tre vårdlag där vi vårdar patienter som behöver lite mer tid än vad vi kan erbjuda på akutmottagningen.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Tycker du detta låter som ett uppdrag just för dig? Skicka då in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som akutsjuksköterska

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som akutsjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Sjuksköterskejobb i Östergötland

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nxtxctgkydovfxntt, Xjvunotgwiao
Tidsperiod
48-5 (2023)
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rcfqs Åqåomw eb Aqjfgåeyra
Region/kommun
Östergötland/Igtomåctqf
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka