Akutsjuksköterska sökes till jobb i Östergötland

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Verksamheten söker nu en till medarbetare till sin verksamhet.

Enhetens uppdrag är att omhänderta patienter där det finns tidskritiska eller allvarliga sjukdoms- och olycksfall, eller patienter där det finns misstanke därom.

Allvarligt- eller tidskritiskt tillstånd innebär att patientens liv eller hälsa är i fara utan snabb medicinsk hjälp.

Avdelningen har 20 vårdplatser fördelade på tre vårdlag där vi vårdar patienter som behöver lite mer tid än vad vi kan erbjuda på akutmottagningen.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som akutsjuksköterska

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Östergötland en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ukrjqgqlpaucdsecm, Bhkyuqmgldxq
Tidsperiod
14-22
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård (utbildad), Akutsjukvård (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mhavl Æyåbyi hc hia af Kqxteæueeh
Region/kommun
Östergötland/Sficlæyoqi
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka