Vi söker barnsjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Barn och ungdomskliniken på detta sjukhus vill stärka upp sitt team med fler sjuksköterskor.

Här vårdas barn och ungdomar upp till 18 år som är i behov av medicinsk specialistvård. Inom kliniken bedrivs verksamhet som inkluderar barn -medicin, -kirurgi, -ortopedi och neonatalvård. Vanliga sjukdomar är exempelvis allvarliga infektionssjukdomar, diabetes och inflammatoriska tarmsjukdomar.

Uppdraget erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, engagerade kollegor och ett trivsamt arbetsklimat.

Kliniken söker en sjuksköterska med vidareutbildning inom barn samt ett par års erfarenhet.

Varför ta sjuksköterskejobb via Agila?

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som barnsjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Östergötland en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vynmqfcyhqfoprvtq, Tgvr- bej ylrpyhwattdfgb
Tidsperiod
30-35
Efterfrågad kompetens
Ambulans (utbildad), Ambulans (erfarenhet), Barn (utbildad), Barn (erfarenhet), Distriktsjuksköterska, Intensivvård (utbildad) eller Intensivvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Peffi Åvæxfh ga ececc Mmnstæqqra
Region/kommun
Östergötland/Vavtqæreyx
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka