Agila söker anestesisjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Sjuksköterska sökes för spännande uppdrag på denna operationsavdelning. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Verksamheten är inriktad på sjukdomar i mag-tarmkanalen, kroppens hormonsystem, hud, bukvägg samt allvarliga skador. Kliniken bedriver både akut och planerad verksamhet. Som sjuksköterska kan du förvänta dig ett omväxlande arbete där ingen dag är sig lik. Sedvanliga uppgifter på kirurgisk avdelning såsom läkemedelshantering, omvårdnad, rondning samt hantering av drän, infarter och stomier.

Erfarenhet av slutenvård är ett krav, kirurgisk erfarenhet är meriterande.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som anestesisjuksköterska

Som anestesisjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Östergötland en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vmvewtxvrpfmgjdbi LVOH
Tidsperiod
13-22
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad), Anestesi (erfarenhet), Kirurgi (utbildad), Kirurgi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Weeuwicvcj mbvoxkrk Das ad Cqsihmnkgqdgkbkvk Bimjhærsad Wyxqiæqmkw
Region/kommun
Östergötland/Fpbbxæjiaw
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka