Sjuksköterska sökes till uppdrag i Östergötland

Sjuksköterska sökes för spännande uppdrag på denna operationsavdelning. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Verksamheten är inriktad på sjukdomar i mag-tarmkanalen, kroppens hormonsystem, hud, bukvägg samt allvarliga skador. Kliniken bedriver både akut och planerad verksamhet. Som sjuksköterska kan du förvänta dig ett omväxlande arbete där ingen dag är sig lik. Sedvanliga uppgifter på kirurgisk avdelning såsom läkemedelshantering, omvårdnad, rondning samt hantering av drän, infarter och stomier.

Erfarenhet av slutenvård är ett krav, kirurgisk erfarenhet är meriterande.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Skicka in din ansökan redan idag!

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, sjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Sjuksköterskearbete i Östergötland

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pigfjtqphcaxwmxjd Gud
Tidsperiod
48-22 (2023)
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad), Anestesi (erfarenhet), Kirurgi (utbildad), Kirurgi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tkhdetynvd hfldfpuo Fsu ac Hoigcbcqrripvmijw Dphhråfpmr Iqgeuåhfvg
Region/kommun
Östergötland/Yplsbærkrt
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka