Agila söker anestesisjuksköterska till uppdrag i Östergötland

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska hos denna uppdragsgivare. Lasarettet är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Sjuksköterskor sökes till enheten för anestesi, operation och intensivvård. Här utför övrig ortopedi, urologi och gynekolog och i rollen ingår sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom anestesi.

Uppdraget passar dig som vill ha ett utmanande arbete där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.

Enheten har behov av dig som har tidigare erfarenhet av arbete på liknande mottagning.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som anestesisjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Varför sjukskötersketjänst i Östergötland?

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
JPfqådppe HA Mpcyler Hrgmgspqlpmem
Tidsperiod
48-5 (2023)
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad), Anestesi (erfarenhet), Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Puemænuyj LT Ppriåcqit
Region/kommun
Östergötland/Ghpcæopjd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka