Agila söker operationssjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna klinik!

Här utförs årligen över 800 hjärtoperationer samt cirka 300 lungoperationer inom thoraxkirurgin och cirka 700 åtgärder för artärsjukdomar inom kärlkirurgi. Som sjuksköterska väntar en spännande och stimulerande roll där du arbetar självständigt såväl som i team med övriga professioner. Arbetet är sedvanligt för sjuksköterska på thorax-kärlklinik.

Om du tycker detta låter intressant så tveka inte på att skicka in din ansökan nu!

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som operationssjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Varför sjukskötersketjänst i Östergötland?

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Apvvæypsd pwowogxakxwbiybhqda, Rwysua & Mærfygbiccth
Tidsperiod
48-35 (2023)
Efterfrågad kompetens
Anestesi, Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cmurvhfephfxnymakrppm SAAQÆEARL
Region/kommun
Östergötland/Cbnrædkby
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka