Vi söker anestesisjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du arbeta i ett trevligt kompetent gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna arbetsplats.

På kliniken utförs cirka 15 000 operationer varje år inom allmän kirurgi, urologi, hand- och plastikkirurgi, ortopedi, ryggkirurgi, gynekologi, neurokirurgi, käkkirurgi samt ögon- och öronkirurgi.

Som sjuksköterska blir du en del av ett kompetent team med stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på operationsavdelning.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som anestesisjuksköterska

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Att ta sjuksköterskejobb i Östergötland

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qgcaårdxsv BG, sybjxcp
Tidsperiod
5 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Anestesi, Operation eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tlaspeqjgusuakyhcxabm dheeg Ucgdæuaxa
Region/kommun
Östergötland/Qgyoåtdmd
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka