Bemanningsjobb för barnsjuksköterska i Östergötland

Barn och ungdomskliniken på detta sjukhus vill stärka upp sitt team med fler sjuksköterskor.

Här vårdas barn och ungdomar upp till 18 år som är i behov av medicinsk specialistvård. Inom kliniken bedrivs verksamhet som inkluderar barn -medicin, -kirurgi, -ortopedi och neonatalvård. Vanliga sjukdomar är exempelvis allvarliga infektionssjukdomar, diabetes och inflammatoriska tarmsjukdomar.

Uppdraget erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, engagerade kollegor och ett trivsamt arbetsklimat.

Kliniken söker en sjuksköterska med vidareutbildning inom barn samt ett par års erfarenhet.

Att ta sjuksköterskejobb som barnsjuksköterska via Agila

Som barnsjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som barnsjuksköterska.

Sjuksköterskearbete i Östergötland

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xtrqhpurtttcueskm, Vymv- fpi tevokirnylnbanq
Tidsperiod
48-35 (2023)
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad) eller Barn (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ucysr Åwåurh dc CKFAFÆBXYM
Region/kommun
Östergötland/Xjpleæxumm
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka