Bemanningsarbete för barnmorska i Östergötland

Denna avdelning på detta sjukhus är i behov av fler medarbetare. Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är detta något för dig!

Verksamheten omfattar gynekologisk slutenvårdskirurgi, dagkirurgi och gynekologisk mottagning. På mottagningen görs omkring 15 000 läkarbesök per år, och de flesta dagkirurgiska ingreppen.

Detta uppdrag omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på förlossningsenhet med obstetrisk slutenvård.

Rollen inkluderar arbete på både förlossningsavdelning och BB.

Den söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som barnmorska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Östergötland en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fsjlatkgxpxbmqqxt, Mavpjhxlgryslv
Tidsperiod
12-35
Efterfrågad kompetens
Barnmorska (utbildad), Barnmorska (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mjech Æj. eg DXHSGÆEFVG
Region/kommun
Östergötland/Nfedmæoknv
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka