Ledigt jobb för sjuksköterska i Östergötland

Verksamheten söker dig som vill ha ett meningsfullt arbete inom hemsjukvård samt vård- och omsorgsboende. Du kommer att möta patienter med varierande vårdbehov och en stor del av patienterna har en demenssjukdom.

Som sjuksköterska är du omvårdnadsansvarig vilket innebär att du leder och planerar vården. Därför behöver du vara självgående, flexibel och trygg i arbetet som sjuksköterska för att trivas i rollen. Du kan förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom hemsjukvård/äldreboende.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Östergötland?

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Hanna Fugel
Hanna Fugel / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tflbcåiajmn okkxja RBM
Tidsperiod
12-22
Efterfrågad kompetens
Demens eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xfnoyæwksvo cxplaq egfhh Amhceåoolf
Region/kommun
Östergötland/Wjckhåphim
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka