Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Östergötland

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Denna vårdenhet har nu behov av just dig.

På arbetsplatsen kan patienter få hjälp av kompetent personal såsom läkare, sjuksköterskor, kuratorer etc. Inom enheten finns olika specialistmottagningar som är inriktade på diabetes, inkontinens och astma/kol.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Varför sjukskötersketjänst i Östergötland?

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
OO Ytæwhbxxql
Tidsperiod
28-32
Efterfrågad kompetens
Distrikt-/primärvårdssjuksköterska, Distriktsjuksköterska eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dråtebqdov Uncwdut Kjrw f dib fb YWJOÅAGCB
Region/kommun
Östergötland/Htqkåacmk
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka