Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Östergötland

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Sjukhus söker dig, sjuksköterska, som vill arbeta med äldre patienter. Avdelningen för geriatrisk akutsjukvård har 12 vårdplatser och bedriver vård dygnet runt.

Här kommer du som sjuksköterska att arbeta i team med läkare, undersköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut och kurator. Då du möter patienter som har varierande sjukdomstillstånd och ofta är multisjuka, blir arbetet både roligt och omväxlande.

Som sökande kan du förvänta sedvanliga arbetsuppgifter på akutvårdsavdelning.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Östergötland en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Khjalvsvnwhhlntgx UHTE
Tidsperiod
26-32, 35-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Geriatrik (utbildad) eller Geriatrik (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pktyl Åqæseq fi Oagbkærbob
Region/kommun
Östergötland/Kqijyæcyqn
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka