Bemanningsjobb för sjuksköterska i Östergötland

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Sjukhus söker dig, sjuksköterska, som vill arbeta med äldre patienter. Avdelningen för geriatrisk akutsjukvård har 12 vårdplatser och bedriver vård dygnet runt.

Här kommer du som sjuksköterska att arbeta i team med läkare, undersköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut och kurator. Då du möter patienter som har varierande sjukdomstillstånd och ofta är multisjuka, blir arbetet både roligt och omväxlande.

Som sökande kan du förvänta sedvanliga arbetsuppgifter på akutvårdsavdelning.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan!

Varför ta sjuksköterskejobb hos Agila?

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Östergötland

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gtgcmurvqcujwayge OFWL
Tidsperiod
48-22 (2023), 26 (2023)-35 (2023)
Efterfrågad kompetens
Geriatrik (utbildad) eller Geriatrik (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eupoo Æqæsjl ab Uoyxoåomdn
Region/kommun
Östergötland/Jlijaæepto
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka