Intensivvårdssjuksköterska sökes till arbete i Östergötland

Är du redo för en ny utmaning? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är detta ett uppdrag just för dig! Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Verksamheten är inriktad på diagnostik och behandling, riktad mot sjukdomar i mag-tarmkanalen och kroppens endokrina system samt trauma. Kliniken bedriver både akut och planerad verksamhet.

Sedvanliga uppgifter på en kirurgisk vårdavdelning, där det även vårdas urologiska patienter. Det är både akuta och elektiva patienter.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Varför ta sjukskötersketjänst hos Agila?

Trivs du med att arbeta som intensivvårdssjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Varför sjukskötersketjänst i Östergötland?

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Aaexonrantdhnawjo Qit mxdvt iyp ff
Tidsperiod
5 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Intensivvård eller Kirurgi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fukkhcnj crkptxc eii ea Xoacsåeswi
Region/kommun
Östergötland/Vfqqqåqbpa
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka