Sjuksköterska sökes till tjänst i Östergötland

Är du redo för en ny utmaning? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är detta ett uppdrag just för dig! Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Verksamheten är inriktad på diagnostik och behandling, riktad mot sjukdomar i mag-tarmkanalen och kroppens endokrina system samt trauma. Kliniken bedriver både akut och planerad verksamhet.

Sedvanliga uppgifter på en kirurgisk vårdavdelning, där det även vårdas urologiska patienter. Det är både akuta och elektiva patienter.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjukskötersketjänst i Östergötland

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yklcgnpyobauykxna Myd yogku emj df
Tidsperiod
5 (2023)-35 (2023)
Efterfrågad kompetens
Intensivvård (utbildad), Intensivvård (erfarenhet), Kirurgi (utbildad), Kirurgi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wijcepts ygwtsbr Rbuflåusyn
Region/kommun
Östergötland/Joaoaåyyih
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka