Ledigt jobb för sjuksköterska i Östergötland

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Denna klinik söker nu efter en kollega som kan förstärka deras team.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som sjuksköterska på sjukhuset. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo. Denna vårdenhet bedriver en professionell vård för patienter som utreds och behandlas för hjärtinfarkt och andra kardiologiska sjukdomar.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskeuppdrag i Östergötland

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Shlqktbysgssdioem,Mwdfxgsdumjjn Sukuukmr
Tidsperiod
14-22
Efterfrågad kompetens
Kardiologi (utbildad), Kardiologi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gftae Ålywps dcb dg Ykhdvæhnux
Region/kommun
Östergötland/Mewfcånnhx
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka