Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna klinik!

Här utförs årligen över 800 hjärtoperationer samt cirka 300 lungoperationer inom thoraxkirurgin och cirka 700 åtgärder för artärsjukdomar inom kärlkirurgi. Som sjuksköterska väntar en spännande och stimulerande roll där du arbetar självständigt såväl som i team med övriga professioner. Arbetet är sedvanligt för sjuksköterska på thorax-kärlklinik.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Varför sjukskötersketjänst i Östergötland?

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Onmjåaiev SH Aqjtdw & Måegukgmkrqg
Tidsperiod
16-22
Efterfrågad kompetens
Kirurgi (utbildad), Kirurgi (erfarenhet), Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Swyqioqjffognbbiymjdr aic id LJQVÆFSTD
Region/kommun
Östergötland/Ggcnænbwp
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka