Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Östergötland

Är du redo för en ny utmaning? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är detta ett uppdrag just för dig! Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Verksamheten är inriktad på diagnostik och behandling, riktad mot sjukdomar i mag-tarmkanalen och kroppens endokrina system samt trauma. Kliniken bedriver både akut och planerad verksamhet.

Sedvanliga uppgifter på en kirurgisk vårdavdelning, där det även vårdas urologiska patienter. Det är både akuta och elektiva patienter.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Östergötland en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Abgsytmyydujbtppj, Ovranmnwcs icehykjv ote XkM (hc)
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Kirurgi (utbildad) eller Kirurgi (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vutnkdxd rkjgrib ihieb Pvylwåfary
Region/kommun
Östergötland/Ktesxåyvpk
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka