Sjuksköterska sökes till tjänst i Östergötland

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Sjukhuset är i behov av en sjuksköterska för att stärka upp verksamheten

På denna verksamhet finns specialiteterna övre- och nedre bukkirurgi samt endokrinkirurgi och allmänkirurgi.

Här sker bland annat remissbesök för bedömning, inskrivning av patienter som ska genomgå planerad kirurgi samt uppföljning av alla opererade patienter.

Erfarenhet av liknande arbete är önskvärt.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som sjuksköterska

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Varför sjuksköterskejobb i Östergötland?

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tlvqåwvaj amvsxoirbffhdmftbhe, Fybqxna
Tidsperiod
14-22
Efterfrågad kompetens
Kirurgi (utbildad), Kirurgi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bnhxwvxrnvelisutpnggb dif hi WTOMÆSRYP
Region/kommun
Östergötland/Axchæpkfp
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka