Bemanningsarbete för sjuksköterska i Östergötland

Söker du efter en spännande utmaning? Denna kirurgiska klinik söker just nu efter kompetenta medarbetare som vill vara en del av ett team som arbetar tillsammans för att erbjuda god vård till patienterna. Här finns möjlighet till utveckling och ett meningsfullt arbete.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som sjuksköterska på en kirurgisk avdelning. Till oss kommer patienter som behöver kirurgisk vård för behandling och operation. På Kirurgmottagningen utför vi mindre kirurgiska ingrepp, som till exempelvis borttagning av hudförändringar.

Att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Östergötland?

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Shpxvyobsqnwkunfn, Mikdoaexlkopsx
Tidsperiod
14-22
Efterfrågad kompetens
Kirurgi (utbildad), Kirurgi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Avbpi Æl. fe gcg ib XFPCGÅUBMK
Region/kommun
Östergötland/Ldergægutw
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka