Ledigt jobb för sjuksköterska i Östergötland

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Kliniken på detta universitetssjukhus handlägger sjukdomstillstånd i bland annat njurar, urinledare, urinblåsa, urinrör och prostata på vuxna över 15 år.

De är nu i behov av en sjuksköterska för att stärka upp verksamheten.

Uppdraget innebär arbetsuppgifter som pre- och postoperativ vård, läkemedelshantering och sedvanliga omvårdnadsåtgärder. Här väntar ett stimulerande arbete, trevliga kollegor och ett trivsamt arbetsklimat.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Att ta sjuksköterskeuppdrag som sjuksköterska via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjuksköterskejobb i Östergötland

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Auaråhpwl iviqnpujijvhpfltvlh, Yktcyfhucexyhu
Tidsperiod
48-52
Efterfrågad kompetens
Kirurgi (utbildad), Kirurgi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
C GTUOÆQQCC
Region/kommun
Östergötland/Cvsyåcqpx
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka