Sjuksköterska sökes till uppdrag i Östergötland

Efterfrågar erfarenhet av infektionssjukvård, Covid-19 vård och/eller annan medicinskerfarenhet med inriktning akutsjukvård.

7 pandemiplatser ska finnas på under sommaren och vara placerade på infektionsklinikens avd. 20. Klinikens bemanning räcker till 14 vårdplatser under sommaren.

Kunna vårda Infektionspatienter/Covid-19 patienter

Minst 3 introduktion som bolaget står för.

Att ta sjuksköterskearbete som sjuksköterska via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Sjuksköterskejobb i Östergötland

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rcsfmscewsdoxthgl lvcnsf
Tidsperiod
35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qidgtsshimwowbkfba, Nsxxstfqsicafeeee, Vjwdeåkudp
Region/kommun
Östergötland/Browwåyiut
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka