Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Östergötland

Efterfrågar erfarenhet av infektionssjukvård, Covid-19 vård och/eller annan medicinskerfarenhet med inriktning akutsjukvård.

7 pandemiplatser ska finnas på under sommaren och vara placerade på infektionsklinikens avd. 20. Klinikens bemanning räcker till 14 vårdplatser under sommaren.

Kunna vårda Infektionspatienter/Covid-19 patienter

Minst 3 introduktion som bolaget står för.

Att ta sjuksköterskejobb som sjuksköterska via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Östergötland

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Botnvyveeuxftdjby vpopsk
Tidsperiod
48-35 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qnenuvoaclkjdhyhvl, Dmhdfyulawrqikwuq, Equdcægnqm
Region/kommun
Östergötland/Qevvjæcyuk
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka