Bemanningsjobb för sjuksköterska i Östergötland

Verksamheten söker dig som vill ha ett meningsfullt arbete inom hemsjukvård samt vård- och omsorgsboende. Du kommer att möta patienter med varierande vårdbehov och en stor del av patienterna har en demenssjukdom.

Som sjuksköterska är du omvårdnadsansvarig vilket innebär att du leder och planerar vården. Därför behöver du vara självgående, flexibel och trygg i arbetet som sjuksköterska för att trivas i rollen. Du kan förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska inom hemsjukvård/äldreboende.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Att ta jobb som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Att ta sjukskötersketjänst i Östergötland

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yuqwxåoupiu qjaucw OPA
Tidsperiod
48-3 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Esnwtåakbbh mclnep Sdnvsæhbyt
Region/kommun
Östergötland/Rwclpånaym
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka