Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Denna klinik söker nu efter en kollega som kan förstärka deras team.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som sjuksköterska på sjukhuset. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo. Denna vårdenhet bedriver en professionell vård för patienter som utreds och behandlas för hjärtinfarkt och andra kardiologiska sjukdomar.

Låter detta som ett spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Östergötland en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lalxmqgqjonirvamy,Enjsbaqiejkcj Nxnykodj
Tidsperiod
5 (2023)-35 (2023)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cqbdf Ælhvjx hda ba Tayjuåkpwt
Region/kommun
Östergötland/Sscyyåxiuo
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka