Bemanningstjänst för sjuksköterska i Östergötland

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Denna klinik söker nu efter en kollega som kan förstärka deras team.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifterna som sjuksköterska på sjukhuset. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo. Denna vårdenhet bedriver en professionell vård för patienter som utreds och behandlas för hjärtinfarkt och andra kardiologiska sjukdomar.

Låter detta som ett spännande uppdrag? Skicka in din ansökan redan idag!

Varför ta sjuksköterskejobb hos Agila?

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Att ta sjukskötersketjänst i Östergötland

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Grckwwolikumsabmf,Bjnsqfbmdfxiu Haelibnj
Tidsperiod
25-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Kardiologi (utbildad), Kardiologi (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gjpyg Åkblkf fih hh Xfwtgæsaji
Region/kommun
Östergötland/Bepyuådheo
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka