Sjuksköterska sökes till jobb i Östergötland

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Kliniken på detta universitetssjukhus handlägger sjukdomstillstånd i bland annat njurar, urinledare, urinblåsa, urinrör och prostata på vuxna över 15 år.

De är nu i behov av en sjuksköterska för att stärka upp verksamheten.

Uppdraget innebär arbetsuppgifter som pre- och postoperativ vård, läkemedelshantering och sedvanliga omvårdnadsåtgärder. Här väntar ett stimulerande arbete, trevliga kollegor och ett trivsamt arbetsklimat.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Östergötland

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som sjuksköterska på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xfedæmymr usciqqvkwvwnlqvtelp, Uwyuqrhmphpexc
Tidsperiod
12-26
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
L H WOBOÆXUJA
Region/kommun
Östergötland/Htoiåovcr
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka