Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska hos denna uppdragsgivare. Detta sjukhus är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Mindre avdelning söker en sjuksköterska till sitt team. Här möter du patienter som akut insjuknat i hjärtsjukdom eller försämrats i redan befintlig sjukdom. Vanliga diagnoser är kranskärlssjukdom, hjärtsvikt, klaffsjukdomar och rytmrubbningar.

Arbetsuppgifterna omfattar hantering av medicinteknisk utrustning, läkemedelshantering samt omvårdnad och hjärtövervakning.

Erfarenhet av arbete på hjärtavdelning är meriterande.

Att ta arbete som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som sjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Varför sjuksköterskeuppdrag i Östergötland?

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qgtlsn spv ab xvæcpsfpvxci
Tidsperiod
49-5 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fmefcjvgdy, O-rsymq, Hwrq dg, Uumfrc ifcei Hupomo
Region/kommun
Östergötland/Fsaanm
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka