Sjuksköterska sökes till arbete i Östergötland

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Sjukhus söker dig, sjuksköterska, som vill arbeta med äldre patienter. Avdelningen för geriatrisk akutsjukvård har 12 vårdplatser och bedriver vård dygnet runt.

Här kommer du som sjuksköterska att arbeta i team med läkare, undersköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut och kurator. Då du möter patienter som har varierande sjukdomstillstånd och ofta är multisjuka, blir arbetet både roligt och omväxlande.

Som sökande kan du förvänta sedvanliga arbetsuppgifter på akutvårdsavdelning.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som sjuksköterska.

Östergötland en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rlgthgvmttpbddrhl JCPS
Tidsperiod
5 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kgwev Åoåsvd ae eci hb Jnbfaæhjlk
Region/kommun
Östergötland/Jgcwnårtja
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka