Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Östergötland

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget på denna arbetsplats.

Uppdraget omfattar arbete på medicinsk klinik med inriktning neurologi och endokrinologi. Avdelningen bedriver både akut strokevård och rehabilitering för stroke.

Du kan förvänta dig omväxlande arbetsuppgifter såsom omvårdnad, provtagning, administrering av läkemedel samt ett nära samarbete med läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut och undersköterska.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som sjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta sjuksköterskejobb i Östergötland

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ynaynbjcfnnfrjwdw, Vtsocbphkomeqlf
Tidsperiod
5 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rfkys Ål. ea hagai GGVHGÆGULY
Region/kommun
Östergötland/Hyhwsåqvth
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka