Bemanningsjobb för sjuksköterska i Östergötland

Är du redo för en spännande utmaning? Denna enhet letar nu efter dig som är intresserad av ett utvecklande arbete på denna avdelning.

Ditt uppdrag kommer att innefatta de vanliga arbetsuppgifterna som sjuksköterska på lungavdelning. Här vårdas patienter som behöver inneliggande vård för lungmedicinska sjukdomar såsom lungcancer eller KOL.

Som en del av detta team kommer du att arbeta tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor för att erbjuda högkvalitativ vård till alla patienter som besöker denna avdelning.

Sjuksköterskearbete via Agila sjuksköterska

Som sjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Att ta sjuksköterskejobb i Östergötland

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cgosåumxk HG Pksufn cdd ksdbsgipgækmukdtqcne
Tidsperiod
5 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Marwåqnxb LR Vaoour fwb nbmyiicuyæhgivgvdvhl dhfic Qhmeånors
Region/kommun
Östergötland/Rxqpåperv
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka