Bemanningsuppdrag för sjuksköterska i Östergötland

Är du redo för en spännande utmaning? Denna enhet letar nu efter dig som är intresserad av ett utvecklande arbete på denna avdelning.

Ditt uppdrag kommer att innefatta de vanliga arbetsuppgifterna som sjuksköterska på lungavdelning. Här vårdas patienter som behöver inneliggande vård för lungmedicinska sjukdomar såsom lungcancer eller KOL.

Som en del av detta team kommer du att arbeta tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor för att erbjuda högkvalitativ vård till alla patienter som besöker denna avdelning.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Att ta sjuksköterskearbete i Östergötland

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wxwpåuycf FU Yefmwe abt naolouvqbåqownjjlwyi
Tidsperiod
14-22
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Knocædxjv UC Oqtgdx nfj prjtwaikgælgieqibsjm gcbbb Wksbåidyh
Region/kommun
Östergötland/Qvjqæblit
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka