Sjuksköterska sökes till jobb i Östergötland

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Uppdraget avser arbete på SÄBO, personlig assistans, LSS och ordinärt boende. Som sjuksköterska jobbar du självständigt och i nära team med läkare, undersköterskor, fysioterapeut samt arbetsterapeut. Du möter patienter med varierande sjukdomstillstånd, bedömer vårdbehov och följer upp omvårdnadsinsatser. Utöver detta ingår läkemedelshantering, provtagning, dokumentation och såromläggningar.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Sjukskötersketjänst i Östergötland

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Hanna Fugel
Hanna Fugel / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nowehhow Dhjfrc
Tidsperiod
26-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nichqxyw Bmwowe hdfdi Fpphqupm
Region/kommun
Östergötland/Nxeupwac
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka