Bemanningsarbete för sjuksköterska i Östergötland

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Uppdraget avser arbete på SÄBO, personlig assistans, LSS och ordinärt boende. Som sjuksköterska jobbar du självständigt och i nära team med läkare, undersköterskor, fysioterapeut samt arbetsterapeut. Du möter patienter med varierande sjukdomstillstånd, bedömer vårdbehov och följer upp omvårdnadsinsatser. Utöver detta ingår läkemedelshantering, provtagning, dokumentation och såromläggningar.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Varför sjuksköterskejobb i Östergötland?

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Hanna Fugel
Hanna Fugel / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tpsxadax Ubxpgl
Tidsperiod
26-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gvyrlejp Upcuxf bgacf Tbebywwd
Region/kommun
Östergötland/Bkcsacid
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka