Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna uppdragsgivare. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Denna avdelning vill utöka sitt team med en sjuksköterska. Här bedrivs slutenvård med inriktning lungsjukdomar, infektion, mag- och tarmsjukdomar samt hormonsjukdomar såsom diabetes.

Som sjuksköterska på avdelningen blir du en viktig del i vårdteamet. Du leder omvårdnadsarbetet, hanterar läkemedel, rondar med läkare och utför sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av denna typ av arbete.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Östergötland?

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Abolox pxtldoxm, JKES + gsæbowcnbtow Pqb ha
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ebagit Qncobuga Hqmjxetvxrlrbv bg edd cc Vspdxh
Region/kommun
Östergötland/Phkwwh
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka