Bemanningsjobb för sjuksköterska i Östergötland

Är du redo för en spännande utmaning? Denna enhet letar nu efter dig som är intresserad av ett utvecklande arbete på denna avdelning.

Ditt uppdrag kommer att innefatta de vanliga arbetsuppgifterna som sjuksköterska på lungavdelning. Här vårdas patienter som behöver inneliggande vård för lungmedicinska sjukdomar såsom lungcancer eller KOL.

Som en del av detta team kommer du att arbeta tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor för att erbjuda högkvalitativ vård till alla patienter som besöker denna avdelning.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som sjuksköterska.

Varför sjuksköterskeuppdrag i Östergötland?

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kuikåygyy XL Cgkwch dwu ggmhwvfyiåwrvpijflyr
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eprxålrkn KI Ialvbx utc xoaocblrqægofyqbcfwe adceb Waloænwnm
Region/kommun
Östergötland/Ymxmåxsco
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka