Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Letar du efter en dynamisk och kunskapsrik arbetsmiljö där du kan växa och utvecklas? Då är detta uppdrag på denna klinik något för dig.

Vår klinik är dedikerad till att vårda patienter med olika typer av infektioner. Vi tar emot personer som kämpar med olika typer av infektionssjukdomar. Dessutom välkomnar vi de som behöver återbesök efter att ha varit på vårdavdelningar.

Vi letar efter engagerade individer med tidigare erfarenhet inom liknande områden.

Hos oss kommer du inte bara att möta varierande fall och situationer, utan även få möjlighet att bidra till patienternas välmående genom din kunskap och erfarenhet.

Att ta arbete som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Östergötland?

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xueinkuvyqlltikmt, Bpeyqduxmbupagethc
Tidsperiod
18-22
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ibmpl Åk. ic hda de NNDYHÅEJNP
Region/kommun
Östergötland/Pqlqvæuyyt
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka