Sjuksköterska sökes till uppdrag i Östergötland

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Denna avdelning söker nu nya medarbetare.

Här kommer du möta patienter i olika åldrar som söker vård för olika typer av njursjukdomar. Din huvuduppgiften är att utreda och behandla patienter med medicinska njursjukdomar samt att vårda patienter med kronisk njursvikt.

Du kommer ha ett nära sammabeta med olika personer med andra sjukvårdskompetenser.

Avdelningen söker dig som har erfarenhet av liknande arbete sen tidigare.

Sjuksköterskeuppdrag via Agila sjuksköterska

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Östergötland en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ybgsæhlyf AX Dayxrqw Eceb
Tidsperiod
22-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tyjcæyiip SU Pilptdm Egbb aaedc Bkssåifke
Region/kommun
Östergötland/Ltrsæuqne
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka