Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Östergötland

Letar du efter en dynamisk och kunskapsrik arbetsmiljö där du kan växa och utvecklas? Då är detta uppdrag på denna klinik något för dig.

Vår klinik är dedikerad till att vårda patienter med olika typer av infektioner. Vi tar emot personer som kämpar med olika typer av infektionssjukdomar. Dessutom välkomnar vi de som behöver återbesök efter att ha varit på vårdavdelningar.

Vi letar efter engagerade individer med tidigare erfarenhet inom liknande områden.

Hos oss kommer du inte bara att möta varierande fall och situationer, utan även få möjlighet att bidra till patienternas välmående genom din kunskap och erfarenhet.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Sjuksköterskejobb i Östergötland

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ktvptvyrxteercnbu, Rpilwqthrnglvltrnetb
Tidsperiod
29-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xaqpy Æn. hi fcdfd Virpsåluqk
Region/kommun
Östergötland/Utmxgåfwmg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka