Ledigt jobb för sjuksköterska i Östergötland

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska hos denna uppdragsgivare. Detta sjukhus är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Mindre avdelning söker en sjuksköterska till sitt team. Här möter du patienter som akut insjuknat i hjärtsjukdom eller försämrats i redan befintlig sjukdom. Vanliga diagnoser är kranskärlssjukdom, hjärtsvikt, klaffsjukdomar och rytmrubbningar.

Arbetsuppgifterna omfattar hantering av medicinteknisk utrustning, läkemedelshantering samt omvårdnad och hjärtövervakning.

Erfarenhet av arbete på hjärtavdelning är meriterande.

Att ta arbete som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som sjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta sjuksköterskearbete i Östergötland

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Flpieo pnvokwqt, Mvækrouvsurk Noi (gf)
Tidsperiod
29-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ndnyadqxeb, C-hvkca, Xyvw bi, Encefx faeeg Hrcrqu
Region/kommun
Östergötland/Brrtds
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka