Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Är du redo för att testa jobba i en stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till personlig och professionell utveckling? Denna avdelning söker nu nya medarbetare.

På denna avdelning kommer du arbeta med en mångfald av patienter med olika diagnoser, där huvudfokus ligger på infektioner, lungsjukdomar och strokevård.

Avdelningen söker dig som har erfarenhet av liknande arbete sen tidigare.

Att ta jobb som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Östergötland en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lkhwgpfiyt w Llvrqr, GOCH Latrmw Nsk (eg)
Tidsperiod
27-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bxrdtn Deffytfs icfhi Hubkfx
Region/kommun
Östergötland/Uusiuh
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka