Bemanningstjänst för sjuksköterska i Östergötland

Är du redo för att testa jobba i en stimulerande arbetsmiljö med möjlighet till personlig och professionell utveckling? Denna avdelning söker nu nya medarbetare.

På denna avdelning kommer du arbeta med en mångfald av patienter med olika diagnoser, där huvudfokus ligger på infektioner, lungsjukdomar och strokevård.

Avdelningen söker dig som har erfarenhet av liknande arbete sen tidigare.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Östergötland en spännande plats för sjukskötersketjänst

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dmipdu Eptbrrfw, XXLR Uiujwu Dwj (fi/dh)
Tidsperiod
31-32, 35-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Region/kommun
Östergötland/Bfdbwy
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka