Sjuksköterska sökes till uppdrag i Östergötland

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Verksamheten söker nu en till medarbetare till sin verksamhet.

Enhetens uppdrag är att omhänderta patienter där det finns tidskritiska eller allvarliga sjukdoms- och olycksfall, eller patienter där det finns misstanke därom.

Allvarligt- eller tidskritiskt tillstånd innebär att patientens liv eller hälsa är i fara utan snabb medicinsk hjälp.

Avdelningen har 20 vårdplatser fördelade på tre vårdlag där vi vårdar patienter som behöver lite mer tid än vad vi kan erbjuda på akutmottagningen.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Östergötland en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Charlotta Åhrbom
Charlotta Åhrbom / Konsultchef
Östergötland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iqvtvefudoysrieei, Deapwpkmrprmaq
Tidsperiod
36-44
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bwvex Ådæqvs ce cgggf Owoshæphel
Region/kommun
Östergötland/Nkrjtæofgh
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka